©Mynima-Hellas.com

Ημέρα έναρξης & πρόγραμμα Πατρινού Καρναβαλιού 2012

Ημέρα έναρξης & πρόγραμμα Πατρινού Καρναβαλιού 2012
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

ΠΑΤΡΑ 17-1-2012

Ημέρα Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου,

Πατρινό Καρναβάλι προ των πυλών. Η μεγάλη γιορτή της Πάτρας αρχίζει και μας προσκαλεί να αφεθούμε στη ξεγνοιασιά και στη μαγεία της προσπερνώντας την γκρίζα πραγματικότητα των ημερών.

Η πόλη φορά τα γιορτινά της και υποδέχεται το Πατρινό Καρναβάλι 2012. Μια όαση κεφιού και απόδρασης από τις δύσκολες συνθήκες, που παρά τη μικρή της φέτος χρονική διάρκεια-κάτι παραπάνω από ένα μήνα- φιλοδοξεί να μας παρασύρει στις συναρπαστικές διαδρομές της χαράς, της διασκέδασης, της ανατροπής και της δημιουργίας.

Ανοίγοντας μια νέα σελίδα, η φετινή Ημέρα Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, το πρώτο Σάββατο μετά τις 17 Ιανουαρίου, θα ρίξει όλο το βάρος στη γνήσια, αυθεντική, καρναβαλική διασκέδαση και στην ομαδική συμμετοχή εμπλέκοντας όλες τις ηλικίες και τις τάξεις.

Η ανάγκη μιας ολοήμερης έναρξης, μιας μεγάλης γιορτής της πόλης από τους πολίτες για τους πολίτες, ήταν πρόταση που ήδη είχε κατατεθεί στον οργανισμό από το περασμένο καρναβάλι. Η πρόταση μπορεί να μην υλοποιήθηκε πέρυσι, αλλά στοιχεία της αξιοποιήθηκαν φέτος βάζοντας τις βάσεις της καθιέρωσης ενός νέου θεσμού που αξίζει στην πόλη μας.

Η πόλη πατά στα πόδια της και στις δικές της δυνάμεις και η ιδέα της Ημέρας Έναρξης κατόρθωσε να προκαλέσει το αυξημένο ενδιαφέρον για εμπλοκή στα δρώμενα πλήθους ομάδων, συλλόγων, φορέων, καλλιτεχνικών σχημάτων και ελεύθερων συμμετοχών της πόλης, που θα έχουν τη δική τους ενεργή παρουσία και θα καταθέσουν ιδέες, φαντασία, ευρηματικότητα, χιούμορ στο γνήσια πατρινό και χαρμόσυνο αυτό άγγελμα της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2012.

Μικροί και μεγάλοι θα συντονιστούν στη συχνότητα μιας υπαίθριας γιορτής, που θα αναστατώσει ευχάριστα το κέντρο της πόλης, επιφυλάσσοντας απρόοπτες συναντήσεις και εστίες καρναβαλικής ενέργειας σε μια εκτεταμένη περιοχή. Μουσική, χορός, πρωτότυπα χάπενινγκς, καλλιτέχνες δρόμου και πλήθος εκπλήξεων θα ξετυλιχτούν μέσα από ευρηματικά δρώμενα μεταδίδοντας απλόχερα κέφι, ζωντάνια και χαρά και ξαφνιάζοντας τους Πατρινούς.

Από τις 11 το πρωί και κατά τη διάρκεια όλης της μέρας τα δρώμενα συνδυάζουν επιτόπου δράσεις σε συγκεκριμένα σημεία αλλά και την αίσθηση της διαρκούς κίνησης. Η φλόγα της χαράς, του ενθουσιασμού και της διασκέδασης θα μείνει άσβεστη στο κέντρο της Πάτρας μετατρέποντας τους πεζόδρομους και τους δρόμους, την πλατεία Γεωργίου και το Δημαρχείο της πόλης σε πεδίο αστείρευτης καρναβαλικής δράσης και ανεβάζοντας το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη.

–Από νωρίς ο Τελάλης με συνοδεία καρναβαλιστών, η Μπάντα του Δήμου Πατρέων  και η Μπαντίνα παιανίζοντας γνωστούς αποκριάτικους σκοπούς θα μεταφέρουν το μήνυμα της χαράς και του κεφιού, το μήνυμα της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2012.

–Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι η Παιδική Καρναβαλούπολη στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου από Ερμού έως Πατρέως καλεί λιλιπούτειους και όχι μόνο σε ένα πανηγυρικό ραντεβού χαρίζοντας παιδικά χαμόγελα και δυνατές συγκινήσεις προϊδεάζοντας για το Καρναβάλι των Παιδιών που θα βρεθεί σε πλήρη ανάπτυξη αργότερα. Συμμετέχουν: Μπαντίνα Δήμου Πατρέων, Σύνολο Ελεύθερης Έκφρασης από τους μαθητές του Μουσικού Λυκείου Πατρών με τη συμμετοχή του παιδικού τμήματος της Σχολής Χορού Athletic Dance Studio, Σύνολο Κρουστών του Αχαϊκού Ωδείου της Πολυφωνικής(υπεύθυνος καθηγητής: Κώστας Κονδύλης), που θα αναλάβει μουσικοκινητική δράση με τη συμμετοχή των παιδιών σε συνεργασία με τη χορογράφο Μαρίνα Αγγελάτου.

–Παράλληλα από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στους πεζόδρομους του κέντρου και στην πλατεία Γεωργίου θα ξεδιπλώνονται οι δράσεις από φορείς, συλλόγους, ομάδες, σχολές, πληρώματα. Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουν το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού(με το δρώμενο «Λουνοπαρκάρουμε πεζοδηγώντας»), η 2η Αγέλη Λυκοπούλων Πάτρας(με το δρώμενο «Κουτσομούρες», η ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ. και οι Patrinistas(με το δρώμενο «Αγαπούλα τη σακούλα»), οι Πολίτες εν Δράσει(με το δρώμενο «Εσείς, θα μας τα φορέσετε;», στο πλαίσιο του οποίου καλούνται οι Πατρινοί να φέρουν είδη ρουχισμού τα οποία θα «φορέσουν» στα μέλη του συλλόγου. Τα ρούχα αυτά στη συνέχεια θα δοθούν στη Δημοτική Ιματοθήκη.), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λεύκας, η Μουσική Σχολή Θεοδώρου, η μπάντα «Tango-ραμμένοι», ο Σπινθήρας, η Ομάδα Έψιλον των Εθελοντών του Δήμου Πατρέων, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πάτρας, το καρναβαλικό σωματείο-ΑΜΚΕ Πλήρωμα 94(με το δρώμενο «Καρναβαλικά Διόδια»).

Οι καρναβαλικές πινελιές συμπληρώνονται από το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, τις σχολές χορού της πόλης μας Χοροδράση, Keepdancing, Dirtydancing και Ελευθερίας Τσαφούλια και καλλιτέχνες δρόμου, που θα έχουν κινούμενες και σταθερές εμφανίσεις.

Το δικό τους χρώμα θα δώσουν οι ελεύθερες συμμετοχές πληρωμάτων, ομάδων και καρναβαλιστών που θα πλημμυρίσουν το κέντρο με τις αυθόρμητες καρναβαλικές εμφανίσεις τους θυμίζοντας την εποχή όπου κυριαρχούσαν ο ντόρος και οι μπούλες.

–Στη 1.30 το μεσημέρι ο τελάλης με την καρναβαλική συνοδεία του θα καταλήξουν στο Δημαρχιακό Μέγαρο και θα παραδώσουν στο Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά το λάβαρο του Πατρινού Καρναβαλιού 2012, το οποίο και θα παραμείνει στο Δημαρχείο μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων, στις 26 Φεβρουαρίου.

–Στις 2 το μεσημέρι θα κηρυχτεί από το Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά η επίσημη έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2012 στην πλατεία Γεωργίου, όπου και θα κάνει την εντυπωσιακή εμφάνισή του για πρώτη φορά ο βασιλιάς Καρνάβαλος προκαλώντας τον ενθουσιασμό στους καρναβαλιστές και δίνοντας μια πρόγευση του τι θα επακολουθήσει στις μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού. Με τη δέουσα «καρναβαλική» επισημότητα η χαρμόσυνη είδηση της έναρξης του Καρναβαλιού θα στείλει μήνυμα αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα. Μήνυμα ελπίδας και χαράς από τον κορυφαίο στο είδος του θεσμό της χώρας.

–Η ιδανική συνέχεια και η κορύφωση του κεφιού θα γίνει με τη συναυλία του εκρηκτικού συγκροτήματος “The Burger Project”.

Οι «The Burger Project» θα μας προσφέρουν ένα μοναδικό αντίδοτο στην καταθλιπτική ατμόσφαιρα της εποχής. Ανακατεύοντας με αχαλίνωτο ρυθμό το «πατάρι» των μουσικών αναμνήσεων μιας ολόκληρης γενιάς, ανασύρουν  και διασκευάζουν με τον πιο απροσδόκητο τρόπο διαμάντια – από το swing ως το punk, από το ska ως την bossa nova, από τη reggae ως την caribbean music και από τη disco και την electro ως την country: Clash, Alice Cooper, Queen, Ramones, Thin Lizzy, Godfathers, White Stripes, Prince, Fats Domino, Johnny Cash, Sonics, Undertones, Τσιτσάνη και πάει λέγοντας… Με «στρατηγό» τον jazz κοντραμπασίστα Conzou, που μεταμφιέζεται (ενίοτε) σε πασχαλιάτικο αρνί, κιθαρίστα και βασικό performer τον Al the X-King που, όσο η φλέβα στο λαιμό του φουσκώνει, τόσο πιο ωραίες βγαίνουν οι ψεύτικες νότες, κιμπορντίστα τον επίσης «τρελό» performer Cosmic Communist που κινείται με άνεση από το Hammond ως την Εγγύς Ανατολή και ντράμερ τον χαρούμενο «βράχο» της απλότητας Μosch Holiday, οι «The Burger Project» παίζουν αναπάντεχες διασκευές, ενώ κινούνται μέσα σε ένα performing live που σφύζει από ενέργεια, χιούμορ, μουσική και αισθητική ποικιλία. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου αυτό που θα περιμένατε!

Το όλο στήσιμο του concept, από την επιλογή των τραγουδιών, από τον τρόπο που επικοινωνούν με το κοινό, την εκρηκτική τους σκηνική παρουσία, τα ρούχα που φοράνε, αποπνέει μια ατμόσφαιρα καρναβαλιού, party, χαράς της ζωής, χορού, έκπληξης. Τα πολύχρωμα ρούχα, τα  χρωματιστά κολάν, τα εφαρμοστά φορμάκια, οι παράξενες κομμώσεις, τα καπέλα- γλάστρες, τα περίεργα γυαλιά θα συμβάλουν στην καρναβαλίστικη πάρτι διάθεση και σε μια εικόνα που παραπέμπει στη μεγάλη έκρηξη της disco.

–Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα στην πλατεία Γεωργίου μέχρι το βράδυ, ενώ παράλληλα θα εξελίσσονται δρώμενα από πρωτοβουλίες πολιτών, μεταξύ των οποίων μετά τις 17.30 δράση του Συλλόγου ΑΣΤΟ Επικοινωνούμε και μετά τις 18.30 δράσεις πληρωμάτων.

–Τέλος η γιορτή ολοκληρώνεται με τον Samata των Αγανακτισμένων Καρναβαλιστών σε συνεργασία με το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, όπου καλεί όλους τους πολίτες να κατέβουν στο κέντρο για ένα μεγάλο πάρτυ με πολύ θόρυβο. Η καθιέρωση της Ημέρας Έναρξης φέρνει στο προσκήνιο τη μεγάλη δύναμη του Πατρινού Καρναβαλιού, τους πολίτες και ενθαρρύνει τη συμμετοχή. Αναβιώνει έθιμα του παρελθόντος που χαρακτηρίζονταν από ελευθερία και αυθορμητισμό. Τα πάντα χωράνε στη μεγάλη γιορτή της Ημέρας Έναρξης και χρόνο με το χρόνο ο στόχος είναι να γίνει ακόμα μεγαλύτερη.

Η Πάτρα αντιδρά στην κρίση, γλεντά και θα γλεντά με τις δικές της δυνάμεις μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου. Με σάτιρα, με ευρηματικότητα, με ανατροπή, με φαντασία, με έμπνευση. Μα πάνω από όλα με γνήσια καρναβαλική ψυχή. Με τους πολίτες της στις επάλξεις να αντιστέκονται και να δημιουργούν.

 

Καλό Καρναβάλι!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ  Πατρινού Καρναβαλιού 2012


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΠΟΣ
16/1/2012 

 

 

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 

 

 

 

 

ΠΡΩΙ 

 

ΠΡΩI

 

 

ΤΕΛΑΛΗΣ 

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

(Διάρκεια: έως 16 Φεβρουαρίου 2012)

ΚΕΝΤΡΟ 

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – ΠΕΤΡΩΤΟ

 

 

17/1/2012ΤΡΙΤΗΠΡΩΙΤΕΛΑΛΗΣΜΕΣΣΑΤΙΔΑ & ΟΒΡΥΑ
18/1/2012ΤΕΤΑΡΤΗΠΡΩΙΤΕΛΑΛΗΣΠΑΡΑΛΙΑ
19/1/2012ΠΕΜΠΤΗΠΡΩΙΤΕΛΑΛΗΣΣΥΝΟΙΚΙΕΣ
ΑΠΟΓΤΕΛΑΛΗΣΣΥΝΟΙΚΙΕΣ
20/1/2012 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

 

ΠΡΩΙ 

 

ΤΕΛΑΛΗΣ 

 

ΡΙΟ 

 

ΑΠΟΓΤΕΛΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΟ
21/1/2012ΣΑΒΒΑΤΟ11:00 –16:00ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΕΝΤΡΟ
11.00 – 13.50 

 

 

 

 

 

 

 

 

13:30

 

 

14:00

 

 

14:15

 

 

16.00

 

 

 

 

21.00

●ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ  

από φορείς, συλλόγους, ομάδες, σχολές, πληρώματα κλπ

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ –   ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ

Δράσεις για παιδιά

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΥ ΛΑΒΑΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

 

EΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ από τους

«THE BURGER PROJECT»

Non Stop Μουσικές με Djs

 

Άλλα δρώμενα με πρωτοβουλία πολιτών

 

Samatas (party) των Αγανακτισμένων Καρναβαλιστών

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΚΕΝΤΡΟΥ & ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

 

 

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

 

 

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

 

 

ΠΛΑΤΕΙΑ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

 

ΠΛΑΤΕΙΑ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

22/1/2012 

 

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 

 

 

 

 

18.00 

 

 

 

 

ΕΝΑΡΞΗ 6ΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 

Πέντε φάσεις ερωτήσεων και παιχνιδιών

24/1/2012 

 

 

 

ΤΡΙΤΗ 

 

 

 

21.00 

 

 

 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΑΙΝΙΑΣ  

«Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ»

του πατρινού σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη

STΕR CINEMAS – 

VESO MARE

 

 

3/2/2012 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21:15 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΤΙΡΑΣ «Μώμος ο Πατρεύς»  

Παράσταση – Αφιέρωμα στη Σάτιρα

Κοινωφελής Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας – ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Πολιτιστικός Οργανισμός – Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας ΡΕΦΕΝΕ

Ένωση Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων & Μουσικοσυνθετών

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ 

 

 

 

 

 

 

4/2/2012 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ «Μώμος ο Πατρεύς»  

Διαγωνιστικό Μέρος – Παράσταση Μώμος 2012

 

Κοινωφελής Επιχείρηση Καρναβαλι Πάτρας – ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Πολιτιστικός Οργανισμός – Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας ΡΕΦΕΝΕ

Ένωση Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων & Μουσικοσυνθετών

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6/2/2012 

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 

 

 

19.30 

 

 

 

 

 

 

09.30  – 12.00

●ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ 

Διάρκεια έκθεσης έως 24/2. Ώρες λειτουργίας: ΣΑΒ/ΚΑ:10.00 – 14.00 & 18.00 – 22.00. ΚΑΘ/ΝΕΣ: 18.00 – 22.00

● «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ»

Παιδικός Διαδραστικός Καρναβαλόμυθος

ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διάρκεια έως 24/02

ΠΑΛΑΙΟ ΑΡΣΑΚΕΙΟ 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΓΛΗ,

VESO MARE

10/2/2012 

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

 

 

16.30 

 

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 

«ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 

 

 

11/2/2012 

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 

 

 

 

11.00 – 14.00 

 

 

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ  

Δράσεις για παιδιά

 

ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ 

 

 

 

14:00 

 

 

47Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ «ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΩΝΤΑΣ» 

 

Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 

 

 

10.30 & 16.30 

 

 

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 

«ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 

 

 

 

20:00 

 

 

 

 

ΕΠΙΣΗΣΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ»  

Παιδικός Διαδραστικός Καρναβαλόμυθος

Διάρκεια έως 24/02

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΓΛΗ, VESO MARE 

 

 

 

12/2/2012 

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 

 

 

 

11.00 – 14.00 

 

 

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ  

Δράσεις για παιδιά

 

ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ 

 

 

 

14:00 

 

 

 

47Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ» 

 

ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (σε περίπτωση βροχής ΕΣΠΕΡΟΣ) 

 

10.30 &16.30 

 

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 

«ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 

 

 

14/2/2012 

 

 

 

 

ΤΡΙΤΗ 

 

 

 

 

21.30 

 

 

 

21.30

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 

«ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ»

 

1Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 

 

 

 

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

15/2/2012 

 

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 

 

 

 

21.30 

 

 

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 

«ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 

 

 

«ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ» 

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤ/ΩΝ, ΚΑΤΑΣΚ/ΩΝ , ΖΩΓΡΑΦΙΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 15-28/02

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ , ΓΟΥΝΑΡΗ
16:00 

 

 

47Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ (92,5)
16/2/2012 

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 

 

 

ΠΡΩΙ 

 

 

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΚΕΝΤΡΟ 

 

 

ΒΡΑΔΥ 

 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ 

 

ΓΕΡΜΑΝΟΥ 

 

21.30 

 

 

 

21.30

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  

«ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ»

2Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 

 

 

 

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

17/2/2012 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

 

18.00 – 20.00 

 

 

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ  

Δράσεις για παιδιά

 

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 

 

 

16.00 

 

 

 

47ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ     

 

ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ (92,5) 

 

18.00 – 20.00 

 

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» 

 

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ
21:00 

 

 

 

47Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 

«ΖΟΥΜ ΚΑΙ ΦΕΡΤΟ»

 

 

 

ΕΠΙΔΕΙΞΗ + ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΧΟΛΩΝ  

ΚΕΝΤΡΟ, 

ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

21.30 

 

 

 

21.30

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  

«ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ»

3Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 

 

 

 

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

18/2/2012 

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 

 

 

 

11.00 – 14.00 

 

 

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ  

Δράσεις για παιδιά

 

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ 

ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

 

 

14:30 

 

 

 

47ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ  

«ΧΡΩΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΡΑΒΔΑΚΙΑ»

 

ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

(σε περίπτωση βροχής ΕΣΠΕΡΟΣ)

18.00 – 20.00 

 

 

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» 

 

 

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ 

 

21.30 

 

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  

«ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 

 

 

19/2/2012 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11.00 

 

 

14.00

 

 

 

18:00 – 20:00

 

 

 

21.30

 

 

 

21.30

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΠΑΡΕΛΑΣΗ 

47ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΕΥΡΕΣΗ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

47Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΑΚΟΥΛΑΣ

 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ»

4Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ

ΠΛ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

 

 

 

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

20/2/2012 

 

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 

 

 

 

11.00 – 14.00 

 

 

20.30

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» 

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΡΦΕΑ

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

21/2/2012 

 

 

 

ΤΡΙΤΗ 

 

 

 

11.00 – 14.00 

& 18.00 – 21.00

 

21.30

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» 

5Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ 

 

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

22/2/2012 

 

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 

 

 

 

11.00 – 14.00 

 

 

20.30

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» 

 

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΡΦΕΑ

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

23/2/2012 

 

 

 

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 

 

 

 

 

 

11.00 – 14.00 

& 18.00 – 21.00

 

20.00

 

21.30

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» 

 

 

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ

6Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ 

 

ΚΕΝΤΡΟ

 

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

24/2/2012 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18.00 

 

 

 

11.00 – 14.00

& 18.00 – 21.00

 

 

20.00

 

ΛΗΞΗ 6ΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 

 

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»

 

 

 

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ & ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ 

 

 

ΚΕΝΤΡΟ

 

25/2/2012 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 

 

 

 

 

 

 

 

11.00 – 14.00 

 

ΠΡΩΙ

 

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

 

 

ΒΡΑΔΥ

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» 

 

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΟΡΙΚΤΕΣ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ 

 

 

ΚΕΝΤΡΟ

 

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

 

26/2/2012 

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 

 

 

 

ΜΕΣΗΜΕΡΙ 

 

ΒΡΑΔΥ

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ  

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

 

ΜΟΛΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

27/2/2012Κ. ΔΕΥΤΕΡΑΒΡΑΔΥΑΠΟΝΟΜΗ ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ 

 

 

* ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ

 

Share This Post | Μοιραστείτε αυτο το αρθρο

You must be logged in to post a comment Login