©Mynima-Hellas.com

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΚΚΕ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

ΑΘΗΝΑ 4/3/2012

Το ΣΧΟΛΙΟ  ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ του ΚΚΕ


Ο Πάγκαλος, ενώ  γνωρίζει πολύ καλά ποιοι μηχανισμοί και γιατί δημιουργούν τις Μαρφίν, το κρύβει για να συκοφαντεί και να προβοκάρει  το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα.  Αυτό που θέλουν να αποτρέψουν με κάθε τρόπο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και η συμμαχία τους, η ΕΕ, είναι την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, τη λαϊκή χειραφέτηση και οργάνωση, γιατί γνωρίζουν καλά ότι αυτή είναι η δύναμη που μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια. Αυτό αποδεικνύουν και οι συκοφαντίες Σαμαρά, Πάγκαλου και λοιπών.ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Παραθέτουμε τμημα της συνεντευξης του κ. Πάγκαλου με τη σχετική τοποθέτηση του ,στη συνεντευξη τύπου, στην εφημερίδα βήμα της Κυρικής.

Πώς εξηγείτε τη δημοσκοπική άνοδο της Αριστεράς;

Δεν θα χρησιμοποιήσω τον όρο “Αριστερά”. Αρνούμαι να χρησιμοποιήσω τον όρο “Αριστερά” για τον κ. Τσίπρα και την κα Παπαρήγα. Για μένα η πραγματική Αριστερά στη χώρα παραμένει το ΠαΣοΚ. Θεωρώ ότι αυτά τα κινήματα, και τα τρία, περιλαμβανομένου και του κ. Κουβέλη, είναι κομμουνιστογενή. Είναι κινήματα που προέρχονται από την αποσύνθεση του κομμουνιστικού χώρου, ο οποίος, δυστυχώς, στη χώρα μας, και λέω δυστυχώς, γιατί θα πρέπει να απελευθερωθούν οι ζωντανές δυνάμεις που εγκλωβίζονται εκεί μέσα, συνεχίζει να επιβιώνει.

 

Τι ακριβώς σας ενοχλεί με τα τρία αυτά κόμματα και συνεχώς βρίσκονται στην κριτική σας;

Οι δημοκρατίες -και αυτό τις διαχωρίζει από τα φασιστικά και κομμουνιστικά καθεστώτα- επιτρέπουν ακόμα και αμφισβήτηση της ίδιας της υπόστασής τους. Έτσι και εγώ δεν ενοχλούμαι όταν η κυρία Παπαρήγα ή ο κ. Τσίπρας καταδικάζουν τον κοινοβουλευτισμό, δηλαδή το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα της χώρας, όπως το προβλέπει και προστατεύει το Σύνταγμά μας. Προσπαθώ να μην ενοχλούμαι ακόμα και όταν προαναγγέλλουν βίαιη επαναστατική ανατροπή, όπως έχουν κάνει επανειλημμένα μέσα στην αίθουσα της Βουλής. Με ενοχλεί η ανομία, οι βίαιες πράξεις οπαδών καθοδηγούμενων από αυτούς τους δύο πολιτικούς σχηματισμούς, οι οποίοι απαγορεύουν την άσκηση συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων συμπολιτών τους, καταστρέφουν και πυρπολούν περιουσίες και σε μερικές περιπτώσεις, όπως εκείνη της Marfin, οδηγούν σε αποτρόπαιο θάνατο αθώους εργαζόμενους.

 

Με δήλωση του o κ  Π. Σκουρλέτης, εκ μέρους του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

για τις συνεντεύξεις στελεχών ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και την επίθεση στην Αριστερά ειπε:

 

Έχοντας συνειδητοποιήσει την κοινωνική απομόνωσή τους, τα πρωτοκλασάτα στελέχη των κομμάτων του μνημονίου προπαγανδίζουν τη μετεκλογική συνεργασία τους σε μια προσπάθεια να ενώσουν τα υπόλοιπα της εκλογικής τους επιρροής. Άλλωστε, η συγκυβέρνηση έχει ήδη υπάρξει με τη συγκρότηση της κυβέρνησης Παπαδήμου οδηγώντας τη χώρα για 5η συνεχή χρονιά στη ύφεση, την ανεργία στα ύψη, το κοινωνικό κράτος στη διάλυση και τους νέους της πατρίδας μας στη μετανάστευση.

Μπροστά στο φόβο της λαϊκής ετυμηγορίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν θα διστάσουν να εκβιάσουν, να τρομοκρατήσουν για να χειραγωγήσουν την ψήφο των πολιτών. Κάθε ένας που αντιστέκεται στην καταστροφική τους πολιτική θα βρεθεί στο στόχαστρο των προβοκατόρικων επιθέσεών τους. Από μια τέτοια επιχείρηση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο πρωταθλητής του ψεύδους και της φαιιάς προπαγάνδας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος. Το νέο αντιαριστερό παραλήρημά του μας είναι γνώριμο από παλιά. Ο λαός τους έχει καταλάβει και θα τους απορρίψει ανατρέποντας τους.

4/3/2012

 

 


 

 

Share This Post | Μοιραστείτε αυτο το αρθρο

You must be logged in to post a comment Login