Γεώργιος Κόκκοτας

Σύνδρομο Επίκτητης Οικονομικής Ανεπάρκειας.

Σύνδρομο Επίκτητης Οικονομικής Ανεπάρκειας.
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Αγαπητοί μου άνθρωποι, καλοί μου φίλοι, συναγωνιστές εργαζόμενοι αλλά κι εσείς αστοί και φασίστες πολιτικοί της Ελλάδος, Ταρτούφοι, κοπρόσκυλα, ζώα ανήμερα, αδηφάγα μοσχάρια, λαοπροδότες, υποκριτικά τομάρια.

Με λένε Γιώργο κι αν πω ότι χάρηκα για τη γνωριμία μαζί σας, μάλλον ψέμματα θα πω.

Δε θα μακρυγορήσω! ΟΧΙ δε θέλω να μακρυγορήσω, όχι για κανένα λόγο, απλά με στους νεοράλληδες , μπουρζουάδες, καπιταλιστές, δεν έχω να πω πολλά πράγματα.

Βρε άνθρωποι – ψέμματα, ούτε για άνθρωποι είστε ικανοί, ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ είστε!-, δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι πάνω απ’το κεφάλι σας βρίσκεται μια σπάθη, μια δαμόκλειος σπάθη, η οποία ανα πάσα στιγμή θε να πέσει? Ένα πράγμα θα σας πω μονάχα. Η Εργατική Οικογένεια αυτή τη στιγμή Βγαίνει το μήνα ζημιωμένη τουλάχιστον κατά 156,05 ΕΥΡΩ! ΈΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑ 156,05 ΕΥΡΩ! -στην καλύτερη των περιπτώσεων-

Αναλυτικά και μόνο από εβδομαδιαία ψώνια, 4 φορές το μήνα στο μπακάλικο, από 50 ευρώ, 4*5=20, 200 ευρώ το μήνα, βγαίνουν καθαρά 2.400 ευρώ το χρόνο! 2.400 ευρώ το χρόνο για μια οικογένεια που βγάζει 10.800 ευρώ -ανάθεμα αν υπάρχει καμμία που να βγάζει τόσα πολλά-! Αν έχετε το θεό σας, αυτό σημαίνει παντρεμένο ζευγάρι που δουλεύει δωδεκάωρα και Σαββατοκύριακα και οι δύο και παίρνουν 450 ευρώ το μήνα έκαστος.

Λογαριασμός Δ.Ε.Η! 80 ευρώ το μήνα, 960 ευρώ το χρόνο, με τούτα και με κείνα, πέσαμε στα 7.440. Βλέπεις είναι και Οικογένεια που ζει στο Άστυ, άρα θα έχει κι ένα ενοίκιο. 300 Ευρώ, ακατέβατα χωρίς τα κοινόχρηστα… 3.600 ευρώ το χρόνο, μάνι μάνι στα 3.840.

Αν πιάσουμε και το κομμάτι της επικοινωνίας, είναι χαλαρά το λιγότερο 600 ευρώ το χρόνο, δηλαδή 50 ευρώ το μήνα, αυτό σημαίνει ότι απ’το ετήσιο εισόδημα, χωρίς τους φόρους, μένουν 3.240 ευρώ. Εν τω μεταξύ, πιθανότητα για καθημερινό άρτο και γάλα για τα παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση ν’αντέξει οικογένεια καθότι, χαλαρά, δίνεις το χρόνο 1.272,6 ευρώ για 1 κιλό ψωμί και 2 λίτρα γάλα. Φτάσαμε και στα 1.967,6 το χρόνο. Για να βάλουμε λοιπόν και το τελειωτικό χτύπημα, αν καθημερινά βάζει 11-12 λίτρα, περίπου 20 ευρώ βενζίνη στο αμάξι, η οικογένεια, το χρόνο, δίνει 3.840 ευρώ. ΦΤΑΝΟΥΜΕ Σ’ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ -1.872 ΕΥΡΩ! ΤΟ ΜΗΝΑ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΝΕΙ -156,05 ΕΥΡΩ! ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 156 ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑ! Λέτε «είναι δύσκολοι καιροί»…

Ο Αστισμός γι’ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ανεπαρκής για τον λαό και το παιδί του ο Καπιταλισμός εκφυλίστηκε πλέον στο βαθμό της κατασπάραξης των εργατών και των διανοουμένων και στην εμπορευματοποίηση των συναισθημάτων του ανθρώπου. Η ιδεαλιστικοποίηση του ανθρώπινου ψυχισμού απέτυχε, απέτυχε κύριοι και φταίτε εσείς!

Ο συσχετισμός δυνάμεων μέσα στο κοινωνικό προτσές αλλάζει και θ’αλλάξει και τώρα και ζήτω που καήκατε φασισταράδες!

 

Δικός σας,

Γεώργιος Γούνης-Κόκκοτας

Φοιτητής.

 

Δε μπορείς να έχεις Τσίζμπουρκερ μέχρι να μπορούν να έχουν όλες οι γάτες Τσίζμπουργκερ!

Share This Post | Μοιραστείτε αυτο το αρθρο

You must be logged in to post a comment Login