Φώτης Αλεξόπουλος

Καταδικάζουμε την αύξηση των Δημοτικών Τελών από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ζαχάρως *.

Καταδικάζουμε την αύξηση των Δημοτικών Τελών από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ζαχάρως *.
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ( ΙΝΚΑ ΗΛΕΙΑΣ)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θα περιμέναμε σε καιρούς ανέχειας, ανεργίας και απόλυτης φτώχειας να προστατευτούν έστω τα ειδικά στρώματα πολιτών όπως τα Άτομα με ειδικές ανάγκες , οι Άνεργοι, οι Πολύτεκνοι, οι μονογονεικες οικογένειες άλλα από τι φαίνεται ο Δήμος Ζαχάρως δεν έχει τέτοιες προθέσεις .
Εμείς ως Ινστιτούτο καταναλωτών απαιτούμε από την Οικονομική επιτροπή του Δήμου Ζαχάρως την Άμεση ανάκληση της απόφασης .
Απαιτούμε από τους (Συνάδελφους) Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων & Ανεξάρτητους, να καταψηφίσουν το θέμα της Οικονομικής Επιτροπής όταν κατατεθεί ως θέμα Ημερήσιας Διάταξης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς συζήτηση και λήψη απόφασης .
Παραμένουμε στον αγώνα και διεκδικούμε ως Πολίτες – Καταναλωτές μειωμένα δημοτικά τέλη όπως άλλωστε στο δελτίο τύπου που αποστείλαμε σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Νομού Ηλείας και τονίζουμε ότι , απαιτούμε για τους πολίτες- καταναλωτές από τους 7 δήμους της Ηλείας ΜΕΙΩΣΗ των Δημοτικών Τελών σε όλους τους Καταναλωτές …………ειδικά δε στα προαναφερόμενα «ειδικά στρώματα» .
Επισημαίνουμε ότι όχι μόνο ο Δήμος Ζαχάρως , αλλά και όλοι οι Δήμοι του Νομού Ηλείας θα μας βρουν απέναντι τους σε τέτοιες αποφάσεις τις οποίες θεωρούμε ανεπίτρεπτες ειδικά σε τέτοιους καιρούς .
Βαρθολομιό Ηλείας 21/10/2014
Για το Δ.Σ
*Φώτης Ν. Αλεξόπουλος
Εκπρόσωπος Τύπου ΙΝΚΑ Ηλείας
Γραμματέας Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος

Share This Post | Μοιραστείτε αυτο το αρθρο

You must be logged in to post a comment Login