Φώτης Αλεξόπουλος

Φώτης Αλεξόπουλος: Πότε επιτέλους εμείς οι Ηλείοι θα απαιτήσουμε την πάγια οργάνωση Προ-Ολυμπιακών αγώνων από την ΔΟΕ ?

Φώτης  Αλεξόπουλος: Πότε επιτέλους εμείς οι Ηλείοι θα  απαιτήσουμε την  πάγια  οργάνωση  Προ-Ολυμπιακών αγώνων  από την ΔΟΕ ?
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

 

Η Ολυμπία είναι μοναδική και ξεχωριστή και αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους εμάς και ιδιαίτερα από τους εκπρόσωπους της ΔΟΕ  .

Ούτε Ολυμπία μπορεί να ξαναφτιαχτεί,  αλλά ούτε Ολυμπιακή φλόγα μπορεί να «ξανανάψει» σε κανένα  σημείο του Πλανήτη .

Ήταν και παραμένει  «κληρονομιά»  των Ηλείων  .

Επί της Ευκαιρίας της Αφής  της Ολυμπιακής Φλόγας να θυμίσω σε όλους τους Ηλείους ότι θα Πρέπει να γίνει ευρύτερα γνωστό ως αίτημα , ως απαίτηση , προς την ΔΟΕ , ότι επιβάλλεται να διεκδικήσουμε , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  , να πραγματοποιούνται στην Ολυμπία οι προ- Ολυμπιακοί αγώνες .

Θα πρέπει από όλους εμάς  να γίνει κατανοητό ότι  ενωμένοι θα πρέπει να διεκδικήσουμε την θεμελίωση των Προ-ολυμπιακών αγώνων  στην Ολυμπιακή Γη.

Είναι χρέος προς τους προγόνους μας  να κάνουμε ευρύτερα γνωστό ότι προς τιμή της Ολυμπιακής ιδέας επιβάλλεται πριν την «αναχώρηση»   της  Ολυμπιακής  φλόγας  να πραγματοποιούνται υποχρεωτικά 3 (τριών) εβδομάδων Προ- ολυμπιακοί αγώνες με την συμμετοχή όλων των αθλητών των « διαγωνιζομένων»  κρατών του Πλανήτη .

Είναι ιδιαίτερη σημασίας η διεκδίκηση και η θεμελίωση αυτού του εγχειρήματος  και για την Ηλεία αλλά και για την τιμή των Προγόνων μας και θα πρέπει να επιμείνουμε ως προς την ολοκλήρωση του .

Φώτης Αλεξόπουλος

Πρ Αναπληρωτής Βουλευτής Νομού Ηλείας

Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή & Αγοράς

Εκπρόσωπος  ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας

Share This Post | Μοιραστείτε αυτο το αρθρο

You must be logged in to post a comment Login