Sinogeorgos Dim - ©Mynima-Hellas.com

ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ , ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΕΔΗΝ

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

 

Η ανακοινωση του σωματειου εργαζομενων του Γενικου Νοσοκομειου Λάρισας,

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ… ΟΛΟΙ στο Καραβάνι Υγείας στη Λάρισα σήμερα!!!
Καλημέρα σας και καλό μήνα!!!
Μια ιδιαίτερη σημαντική δράση σήμερα στην πόλη μας μας: το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΥΓΕΙΑΣ!!!
Αλληλεγγύη – ρίσκο – διεκδίκηση βελτίωσης καθημερινότητας: αυτά είναι τα συστατικά και η φιλοσοφία της δράσης: «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΥΓΕΙΑΣ», που θα γίνει στη Λάρισα, σήμερα 01-02-2017. Μία πορεία «γνωριμίας» της κοινωνίας με τα προβλήματα του Ε.Σ.Υ..
Η σημερινή κατάσταση στην Υγεία είναι γνωστή σ’ όλους. Τα Νοσοκομεία είναι υπό διάλυση, χωρίς να διαθέτουν υγειονομικό υλικό, αναλώσιμο υλικό, φάρμακα οξυγόνο. Υπάρχει αδυναμία εκτέλεσης εργαστηριακών και διαγνωστικών εξετάσεων λόγω έλλειψης αντιδραστηρίων και βλαβών των ιατρικών μηχανημάτων. Σκοπός του ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ, είναι να γνωστοποιήσει στην ευρύτερη κοινωνία τα προβλήματα αυτά.
Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και αφορά όλους μας. Το θέμα της υγείας είναι υπόθεση όλων μας. Γι’ αυτό το κάλεσμα είναι για όλους μας: πολίτες κι εργαζόμενους.
Το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΥΓΕΙΑΣ θα ξεκινήσει από την είσοδο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στις 09:00 π.μ. και με πορεία 9 χιλιομέτρων θα καταλήξει στη Κεντρική Πλατεία της πόλης.
«με το αστικό… στο Πανεπιστημιακό…» μπορείτε να έρθετε στη σημερινή πανθεσσαλική δράση. Το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού στο πλαίσιο της οργάνωσης συμμετοχής των Μελών του αλλά και πολιτών θα δρομολογήσει αστικά [δωρεάν για χρήστες] για τη διευκόλυνση κατά τη μετάβασή σας. Θα υπάρξει δρομολόγηση λεωφορείου/ων από Γιάννουλη και Τέρμα Σωκράτους, που μέσω Κέντρου θα καταλήξουν στο Πανεπιστημιακό. Η
πρώτη αναχώρηση θα γίνει στις 08:30. Τα λεωφορεία θα επιβιβάζουν μόνο από τις στάσεις, που ήδη υπάρχουν στη διαδρομή του δρομολογίου. Αν χρειαστεί θα δρομολογηθούν επιπλέον αστικά. Παρακαλούμε για την κατανόηση όλων, ώστε η μετάβαση στο Π.Γ.Ν.Λ. να γίνει με ασφάλεια. Δείτε τα δρομολόγια στο κανάλι μας: https://youtu.be/4INdDxvsV8w και στο μπλοκ μας: somateiopgnl.blogspot.gr/2017/01/blog-post_30.html
Φτιάξε το δικό σας πλακάτ, τη δική σας αφίσα και ενσωματωθείτε στο ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ. Η διαδρομή, που κάνουμε παρέα είναι η ακόλουθη:
1. ΕΙΣΟΔΟΣ Π.Γ.Ν.Λ. [ΑΝΩΝΥΜΗ ΟΔΟΣ]
2. ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ-ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
3. ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ
4. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
5. ΚΥΠΡΟΥ
6. ΑΜΑΛΙΑΣ
7. 31ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
8. ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
9. ΤΣΑΚΑΛΩΦ
10. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
11. ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ [ΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΑΛΚΑΖΑΡ]
12. ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ
13. ΚΥΠΡΟΥ
14. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ [ΣΤΑΣΗ]
Μπορείτε να δείτε τη διαδρομή και σε αναπαράσταση στο κανάλι του Σωματείου στο
www.youtube.com/watch?v=dhSwDSABJAI
Διάφορες δράσεις και happenings θα λάβουν χώρα κατά την πορεία με σκοπό να ενημερωθούν οι πολίτες και ευρύτερα η κοινή γνώμη για τα προβλήματα στον χώρο της υγείας, που καθημερινά αυξάνονται. Η υποστελέχωση και η υποχρηματοδότηση συνεχίζονται με άσχημες συνέπειες όχι μόνο για τους εργαζόμενους αλλά κυρίως για τους πολίτες της χώρας. Το Καραβάνι θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, όπου θα ακολουθήσει ανοικτό γλέντι με μουσική και εδέσματα.
Το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΥΓΕΙΑΣ απευθύνεται σ’ όλους τους πολίτες της Θεσσαλίας. Ελάτε να ενημερωθείτε. Μπορείτε να ξεκινήσετε από οποιοδήποτε σημείο περάσει το ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ.
Όπως και για άλλους πολίτες και εργαζόμενους το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού έχει φροντίσει για την άνετη μετάβασή σας μετά τη λήξη της δράσης στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας. Θα υπάρξει δρομολόγηση αστικού/ών λεωφορείων από σημείο επί της οδού Κύπρου με κατεύθυνση για το Πανεπιστημιακό. Το Σωματείο θα είναι σε επικοινωνία με το Κ.Τ.Ε.Α.Λ. Λάρισας κι αν χρειαστεί θα δρομολογήσει επιπλέον αστικά. Παρακαλούμε για την κατανόηση όλων, ώστε η μετάβαση στο Π.Γ.Ν.Λ. να γίνει με ασφάλεια. Το αστικό θ’ αποβιβάζει μόνο μετά το Κτηνιατρείο και στις στάσεις, που ήδη υπάρχουν.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ… εργαζόμενοι και πολίτες… Η ανάληψη δράσης πάντα έχει θετικό αποτέλεσμα… «Αυτός, που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός, που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει».
Για το Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Λ.
(υπογραφή)*
(υπογραφή)*
ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Πρόεδρος
ΝΑΚΟΣ Θ.Μ. ΧΡΗΣΤΟΣ Γενικός Γραμματέας
(* Η υπογραφή έχει τεθεί στο πρωτότυπο, που παραμένει στο αρχείο του φορέα) ΤΕΛΟΣ

Share This PostΤελευταίες Ειδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.