©Mynima-Hellas.com

Το Σωματείο εργαζόμενων στο Γενικό κρατικό νοσοκομείο Πάτρας ” ο Ιπποκρατης ” συμμετεχει στην 24ωρη απεργία στις 11-10-2017

Το Σωματείο εργαζόμενων στο Γενικό κρατικό νοσοκομείο Πάτρας ” ο Ιπποκρατης ” συμμετεχει στην 24ωρη απεργία στις 11-10-2017
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

   Η        ΑΠΟΦΑΣΗ της 20ης-9ης/26.9.17           Συνεδρίασης του Δ.Σ του Σωματείου      εργαζομενων στο Γενικο κρατικό νοσοκομειο Πατρας " ο Ιπποκρατης "

   

 

       Την ΤΡΙΤΗ 26/9/17, συνεδρίασε  το Δ.Σ του Σωματείου μας,  μετά από σχετική πρόσκληση του Προέδρου του Σωματείου μας, με  τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:                           

 1. Εκτιμήσεις σχετικά με την ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ της 18ης/9/17.
 2. Η συμμετοχή μας στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ για τις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.
 • Η κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ την 11η/10/17.
 1. Η Λειτουργία Γαστρεντελογικού, Αποστείρωσης, Ασφάλειας κλπ τμημάτων.
 2. Διάφορα τρέχοντα ζητήματα και Ενημερώσεις.

      Σ΄  αυτήν  λοιπόν την Συνεδρίαση, από την οποία  απουσίαζαν ο Αναγνώστου,  η Τουτούνη και η Ασλανίδη, ο  Πρόεδρος του Σωματείου μας, εισηγούμενος, τα θέματα της προαναφερόμενης ημερήσιας διάταξης, αναφέρθηκε:

Ι. Κατ αρχήν στην ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ, που διοργανώσαμε ως Σωματείο για τα προβλήματα του Νοσοκομείου, όπου ανταποκρίθηκαν άπαντες, πλην της κυβερνητικής παράταξης, όπου για πρώτη φορά στα χρονικά των σχετικών συσκέψεων  που έχουμε κάνει, απουσίαζαν οι κυβερνητικοί παράγοντες. Έλαμψαν δυστυχώς δια της απουσίας τους, αν και καλεσμένοι, τόσο οι κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού μας, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και οι Διοικήσεις της 6ης Υ.Πε και του  Νοσοκομείου, γεγονός ανεπίτρεπτο και σαφώς καταδικαστέο. Μ΄ αυτήν τους την πράξη οι Διοικήσεις του Νοσοκομείου και της 6ης Υ.Πε, γύρισαν την πλάτη στην προοπτική ανάπτυξης, πλήρους και σωστής λειτουργίας του Νοσοκομείου, όπως έχουν γυρίσει την πλάτη και στα επιμέρους πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, όπου ως γνωστόν δεν επιλύουν κανένα, αφήνοντας έτσι σε όλους μας το εύλογο ερώτημα ως προς τι η παρουσία τους και η παραμονή τους πλέον σ’  αυτόν εδώ τον χώρο.

        Απέναντι σ αυτήν τους την στάση και πρακτική, σεβόμενοι τον ρόλο μας και την ψήφο των Συναδέλφων – Μελών μας,  θα πρέπει να απαντήσουμε δυναμικά. Πιέζουμε κατ΄ αρχήν να πάρουν απόφαση στο Δ.Σ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ για όλα όσα συζητήσαμε στην σύσκεψη και να συμμετάσχουν στην συνάντηση των φορέων με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, όπως έχει αποφασιστεί από την σύσκεψη και αν δεν το πράξουν, ως έχουν υποχρέωση, συμπεριλαμβάνοντας στην ατζέντα μας όλη τους την πρακτική απέναντί μας, βγαίνουμε δυναμικά, με:

 • Ανακοίνωση-καταγγελία για την απουσία τους από την Σύσκεψη φορέων, την κορυφαία διαδικασία για τα προβλήματα του Νοσοκομείου.
 • Ανάρτηση σχετικού ΠΑΝΟ στην είσοδο του Νοσοκομείου, όπου θα ζητάμε παράλληλα αλλαγή γραμμής πλεύσης της Διοίκησης, ειδάλλως την έντιμη πλέον οδό της παραίτησής τους.
 • Παραστάσεις-καταλήψεις στα γραφεία της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της 6ης Υ.Πε, του Δ.Σ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, των Διοικητικών Υπηρεσιών κλπ άλλες δράσεις που θα τις προσδιορίζουν κάθε φορά κατά το δοκούν ο Πρόεδρος με τους επικεφαλείς των παρατάξεων.

Και βεβαίως όποια άλλη δράση κριθεί σκόπιμη να γίνει μέχρι την επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την κτιριακή επέκταση του Νοσοκομείου, την χρηματοδότησή του και την στελέχωσή του με Ιατρούς και Προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, έτσι ώστε να αποτελέσουμε έναν εκ των δύο πραγματικών πυλώνων της υγείας για την περιοχή μας.

 1. II. Στή συνέχεια στα θέματα που είχαν να κάνουν με τις  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:    
 • τόσο γι΄ αυτές που έγιναν στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της ΔΕΘ, τα συλλαλητήρια της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ, στις κινητοποιήσεις που είθισται να ξεκινούν και να σηματοδοτούν ουσιαστικά την εκάστοτε νέα Συνδικαλιστική χρονιά, κινητοποιήσεις όπου συμμετείχε  και από το Σωματείο μας σχετική αντιπροσωπεία, και στις οποίες αναδείχθηκαν ακόμη μια φορά οι καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης στους μισθούς και τις συντάξεις, τα εργασιακά μας δικαιώματα και τα κοινωνικά αγαθά. Τα συλλαλητήρια όπου παράλληλα αναδείξαμε ακόμη μια φορά τα προβλήματα της υγείας, των Δημόσιων Νοσοκομείων και εμάς των Εργαζόμενων σ’  αυτά.
 • Όσο και σ’ εκείνες που ήδη έχουν προσδιοριστεί, όπως είναι η νέα 24ωρη της ΠΟΕΔΗΝ την 11η του Οκτώβρη και η σχετική πορεία διαμαρτυρίας της Αθήνας, όπου θα πρέπει να παραβρεθούμε και εμείς με όσο το δυνατόν  περισσότερους  Συναδέλφους. 
 • Αλλά και στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ, για τις αξιολογήσεις, μια ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ που ουσιαστικά έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτη, που δεν έχει προσβληθεί δικαστικά και που συνεχίζει να υφίσταται, δεδομένου ότι συνεχίζει να υφίσταται και η σχετική εμμονή της κυβέρνησης για τις μνημονιακής κατεύθυνσης αξιολογήσεις των Δημοσίων Υπαλλήλων. Σ΄ αυτήν την ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ θα πρέπει να συνεχίσουμε και εμείς την συμμετοχή μας, αναδεικνύοντας παράλληλα όλες τις πτυχές της σχετικής κυβερνητικής παρέμβασης, των απειλών και των εκβιασμών Γεροβασίλη στους Προϊσταμένους και όχι μόνον, με την απεργοσπαστική τροπολογία κλπ αλλά σχετικά. Μια αξιολόγηση που δεν είναι “αγνή”, είναι μνημονιακή επιλογή-δέσμευση και κατεύθυνση, που υλοποιεί πιστά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για να χρησιμοποιηθεί για κομματικούς σκοπούς και βεβαίως για δυσμενείς επιπτώσεις και υπηρεσιακές μεταβολές, για την κινητικότητα και την ανακατανομή του μισθολογικού κόστους, τις μετακινήσεις και βεβαίως την κατάργηση τμημάτων και υπηρεσιών, μέσα από τις αξιολογήσεις δομών, γι αυτό είναι και μέσα στα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης της κυβέρνησης. Γι αυτήν λοιπόν την αξιολόγηση, την κυβερνητική εμμονή και τα τελεσίγραφα Γεροβασίλη, απαντάμε με την συνέχεια της συμμετοχής μας στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ και για την καλύτερη επιτυχία της προτείνω άμεσα ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των μελών μας, σχετική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με όλες και όλους τους Προϊστάμενους, επιστολή-παρέμβαση στη Διοίκηση, γνωστοποίηση της συμμετοχής μας για την πλήρη κάλυψη όλων των μελών μας. Επίσης αναλυτική ενημέρωση όλων των μελών μας -πέρα από την ενημέρωση που τους προσφέρουμε καθημερινά με τις πάμπολλες αναρτήσεις μας στο site του Σωματείου μας- με την έκδοση επιπλέον σχετικού ενημερωτικού  εντύπου και περιοδείες σε όλα τα τμήματα και όλους τους χώρους δουλειάς. Κινητοποιήσεις – καταλήψεις των Διοικητικών Υπηρεσιών, του Δ.Σ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της 6ης Υ.Πε κλπ άλλες κινητοποιήσεις που ενδεχομένως  προσδιοριστούν από ΠΟΕΔΗΝ και  ΑΔΕΔΥ. Δράσεις που θα τις προσδιορίζουν και θα υλοποιούν κάθε φορά, μετά από σχετική εξουσιοδότηση του Δ.Σ,  ο Πρόεδρος με τους επικεφαλείς των παρατάξεων.

III. Επίσης στα προβλήματα διαφόρων τμημάτων και υπηρεσιών, όπως:

 • Του γαστρεντολογικού, όπου πρότεινε την ενίσχυσή του με επιπλέον σταθερό εξειδικευμένο Προσωπικό, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της λειτουργίας αυτού του τμήματος.
 • Της κεντρικής αποστείρωσης, όπου πρότεινε την ενίσχυσή της με επιπλέον προσωπικό, κυρίως Νοσηλευτικού για τις ανάγκες του ιματισμού, το ξένο προς τους κλιβανείς αντικείμενο δουλειάς, αλλά και χειριστές κλιβάνων λόγω των συνταξιοδοτήσεων, που έχουν οδηγήσει το τμήμα σε οριακή λριτουργία.
 • Της ασφάλειας και των Θυρωρών, όπου η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο και τις για το θεαθήναι παρεμβάσεις του Διοικητή που αποδεικνύονται καθημερινά αναποτελεσματικές.
 • Την ανυπαρξία της επιτροπής για την ΥΓΙΕΙΝΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ, όπου πρότεινε την παρέμβαση μας για την άμεση επανασύσταση της και επαναλειτουργίας της.
 • Την απαράδεκτη ταλαιπωρία με τα ελλειπή parking, κατάσταση για την οποία πρέπει άμεσα να παρέμβουμε, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να εφαρμοστεί η σχετική πρότασή μας.
 • Την λειτουργία της Νοσηλευτικής, τις καρατομήσεις όπου ακόμη ο Διοικητής δεν έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις που ζητήσαμε για τις παρανομίες του, τις καθημερινές πλέον μετακινήσεις στα Νοσηλευτικά τμήματα χωρίς την τήρηση των σχετικών κείμενων διατάξεων κλπ, ζητήματα που θα πρέπει να ξανα-επανέλθουν στην επικαιρότητα.
 • Την λειτουργία του Δ.Σ του Νοσοκομείου και τα θέματα με τα οποία αυτό ασχολείται κάθε φορά και ιδιαιτέρως το ζήτημα της μεταφοράς των αποθεματικών, που είναι ως θέμα συζήτησης στη σημερινή (26/9/17) συνεδρίαση τους, καθ’ υπόδειξη του Υπ οικονομικών, λόγω της επικείμενης κυβερνητικής αξιολόγησης από τους δανειστές.
 • Την αποφυγή εκ μέρους της Διοίκησης των υποχρεωτικών συναντήσεων της μαζί μας και τις αναποτελεσματικότητα των όσων ελάχιστων, τύποις έχουν γίνει μέχρι σήμερα, σαφώς με υπαιτιότητά τους.
 • Την μη έγκαιρη πληρωμή των Εργαζόμενων του ΚΟΙΝΣΠΕ στα Πλυντήρια.

          Στην Συνέχεια:

    Μετά τις προαναφερόμενες εισηγήσεις και αφού ακολούθησε,  η διαδικασία των ερωτήσεων και των τοποθετήσεων και βεβαίως ο σχετικός και απαραίτητος διάλογος μεταξύ των μελών του Δ.Σ.  

                                Το Δ.Σ του Σωματείου μας  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:

 

 1. Την Συνέχιση της συμμετοχής μας στην ΑΠΕΡΓΙΑ- ΑΠΟΧΗ από τις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ. Σχετική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΥΣΗ των μελών μας καθώς επίσης και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΣΚΕΨΗ των Προϊσταμένων με αφορμή την τροπολογία και το τελεσίγραφο Γεροβασίλη. Έκδοση σχετικού ενημερωτικού εντύπου και περιοδείες στα τμήματα για την πληρέστερη ενημέρωση των μελών μας. Επιστολή-παρέμβαση μας στη Διοίκηση γνωστοποίησης της συμμετοχής μας στην ΑΠΕΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ προς κάλυψη όλων των συμμετεχόντων σ΄ αυτήν.  
 2. Παραστάσεις και Καταλήψεις στις Διοικήσεις του Νοσοκομείου και της 6ης Υ.Πε, των Διοικητικών Υπηρεσιών και του Δ.Σ, αρχής γενομένης από την σημερινή  (26/9/17) συνεδρίασή του με αφορμή τα αποθεματικά, για τις Αξιολογήσεις, την στάση των Διοικούντων, την συμπεριφορά τους και την πρακτική τους τόσο στη ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ, όσο και στα υπόλοιπα προβλήματα και αιτήματά μας, καταγγελία για την απουσία τους και σχετικό πανό.
 3. Να ζητήσουμε ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ για τα ζητήματα που απασχόλησαν την Σύσκεψη φορέων, με σκοπό και στόχο την συμμετοχή τους στη συνάντηση που θα επιδιώξουν οι φορείς με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη, ειδάλλως συνέχιση επ αορίστου την κατάληψη του Δ.Σ του Νοσοκομείου, κλπ άλλες δράσεις.
 4. Την Συμμετοχή μας στην 24ωρη της 11ης του Νοέμβρη και στην σχετική ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ της ΠΟΕΔΗΝ στην Αθήνα.
 5. Να διεκδικήσουμε την ενίσχυση και ομαλή λειτουργία του Γαστρεντελογικού, της αποστείρωσης και των κλιβανέων, την ομαλή και σωστή λειτουργία της ασφάλειας και των θυρωρών, την λειτουργία της επιτροπής για την ΥΓΙΕΙΝΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ στους χώρους δουλειάς, την εφαρμογή των κείμενων διατάξεων στις μετακινήσεις του Νοσηλευτικού Προσωπικού, διευθέτηση της κατάστασης στα parking και τον περιβάλλοντα χώρο, καταθέτοντας παράλληλα και γραπτώς τα αιτήματα μας όπως αυτά αναφέρονται εισηγητικά.
 6. Επιστολή παρέμβαση – καταγγελία για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην πληρωμή των Εργαζόμενων του ΚΟΙΝΣΠΕ στα πλυντήρια του Νοσοκομείου μας.
 7. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΜΕΣΑ ΟΛΩΝ των Προϊσταμένων, σχετικά με τις αξιολογήσεις και τις απειλές Γεροβασίλη και κατ΄ επέκταση της συγκυβέρνησης ΣΤΡΙΖΑΝΕΛ.
 8. Γενική Συνέλευση για όλα τα προαναφερόμενα με κυρίαρχο αίτημα την αλλαγή πλεύσης της Διοίκησης ειδάλλως την παραίτησή της.

 Επισης ,

σχετικά με τις εξαγγελίες για νέο κτίριο ,

Λίγες ημέρες μετά  την ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ – όπου ως γνωστόν έλαμψαν δια της απουσίας τους οι τοπικοί κυβερνητικοί Βουλευτές και οι Διοικήσεις του Νοσοκομείου και της 6ης Υ.Πε – και δύο ημέρες μετά την αποστολή της παρακάτω συνημμένης επιστολής μας, στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (Υπουργό-Αν. Υπουργό  και Γεν Γραμμ),

                    Βλέπουμε μετά χαράς την ευαισθητοποίηση των αρμοδίων

Που επιτέλους Υιοθετούν τις θέσεις μας και τις διεκδικήσεις μας, σε ότι αφορά τουλάχιστον το σκέλος των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΜΑΣ, την ΑΝΑΓΚΑΙΑ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΤΙΡΙΑΚΗ  ΜΑΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ, που παλεύαμε έντονα τα δύο τελευταία χρόνια, με την πληθώρα των υπομνημάτων μας και των αρκετών σχετικών παρεμβάσεών μας.

           Μετά χαράς θα περιμένουμε την κάθοδο της πολιτικής ηγεσίας στην περιοχή μας και παρουσία όλων των φορέων, όπως το έχουμε ζητήσει με το παρακάτω έγγραφό μας, στα πλαίσια των αποφάσεων της ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΦΟΡΕΩΝ, να μας ανακοινώσουν το ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ, για το οποίο με αφορμή τα όσα σχετικά ειπώθηκαν από την 6η Υ.Πε και όχι μόνον, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι:

 • Μέχρι σήμερα δεν έχει συζητηθεί κάτι σχετικό στο Δ.Σ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ και δεν έχει παρθεί καμία σχετική απόφαση, γι΄ αυτό και η συνέχεια των παρεμβάσεών μας και η πρόσφατη ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Δ.Σ του Νοσοκομείου, που αποφεύγει την συζήτηση για όλα όσα μας απασχόλησαν στην ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ και να πάρει κάποια σχετική απόφαση.
 • Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ούτε στο Νοσοκομείο ούτε στην Υ.Πε κάποια σχετική μελέτη, που όπως όλοι ξέρουμε είναι το προαπαιτούμενο για την δρομολόγηση ενός κτιρίου, την χρηματοδότησή του και γενικά την κατασκευή του, πέραν αυτών του 2006 που σαφώς θέλουν επικαιρωποίηση, γιατί τα δεδομένα σήμερα είναι εντελώς διαφορετικά.

 

     Βάσει των προαναφερόμενων, που μας αναγκάζουν να κρατάμε μικρό καλάθι, θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι πρόσφατες εξαγγελίες, που ευχόμαστε να υλοποιηθούν και μάλιστα ΑΜΕΣΑ, ότι δεν θα είναι επικοινιακές.

                     Εν αναμονή λοιπόν……….

                                                  ………………………………….

                              Aπο το Δ.Σ Σωματείου ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

 

 

 

 

       ΣΩΜΑΤΕΙΟ    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ   ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

   ΓΕΝΙΚΟΥ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ  ΚΡΑΤΙΚΟΥ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΠΑΤΡΩΝ  ¨Ο  ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ¨ 

                ΤΑΧ.  ΔΝΣΗ:  ΤΣΕΡΤΙΔΟΥ 1.  Τ.Κ.26335.  ΤΗΛ.: 2613601987.  FAX.: 2613601986.

                             E-MAIL:Somippok@otenet.gr          http://www.somippok.blogspot.com

 

ΑΡΙΘΜ.ΕΓΚΡ.117/85

 

Αριθμ. Πρωτ:………202.                                

Πάτρα…….…….2.10.17.                                               ΠΡΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ Υπ. ΥΓΕΙΑΣ.

                                                                                                                             ΚΟΙΝ: Όλους τους συμμετέχοντες Φορείς.

                        

        Πριν από λίγους μήνες, ως γνωστόν σε όλους, είχαμε την πολυαναμενόμενη παράδοση του 7ορόφου σεισμόπληκτου κτιρίου του Νοσοκομείου μας.

        Μια επαναλειτουργία που δρομολόγησε την μεταστέγαση στις κεντρικές κτιριακές εγκαταστάσεις μας των υπηρεσιών του 409  και του Ν.Ν Θώρακος.

      Μια μεταστέγαση που δυστυχώς αφήνει ΑΣΤΕΓΕΣ 150 περίπου κλίνες, τμήματα  και  υπηρεσίες του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, κλίνες και τμήματα που είναι απαραίτητα για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ και ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ.

      Για να λειτουργήσει  ΠΛΗΡΩΣ και ΣΩΣΤΑ το Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πολιτών της περιοχής μας, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ:  

 

 • ΝΕΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ που να καλύψουν τις προαναφερόμενες ανάγκες και την προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης του Νοσοκομείου, στα πλαίσια του οργανισμού του.
 • ΕΠΑΡΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, με ΑΥΞΗΣΗ του προϋπολογισμού του τουλάχιστον κατά 40 %.
 • ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ με προσλήψεις μόνιμου Ιατρικού, Νοσηλευτικού, Διοικητικού κλπ Προσωπικού.
 • ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ με Ιατρούς και Προσωπικό, των εγκαταλελειμμένων ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, την αναγκαιότητα της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ τους και της ΠΛΗΡΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ τους, για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών, στις περιοχές όπου αυτά είναι εγκατεστημένα.

      Αυτά λοιπόν τα ζητήματα, που δεν είναι και τα μόνα  που αντιμετωπίζουμε στο πολύπαθο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ στην ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ που συγκαλέσαμε γι΄ αυτόν τον σκοπό την ΔΕΥΤΕΡΑ  18/9/17, όπου ΟΛΟΙ οι παριστάμενοι φορείς ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να απευθυνθούμε για όλα αυτά τα προαναφερόμενα ζητήματα στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ του Υπουργείου Υγείας. 

        Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των προαναφερόμενων αποφάσεων, εκ μέρους ΟΛΩΝ των ΦΟΡΕΩΝ, ΖΗΤΑΜΕ το συντομότερο δυνατόν ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, παρουσία ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΩΝ των ΦΟΡΕΩΝ της περιοχής μας, μια συνάντηση που μπορεί να γίνει είτε στο Υπουργείο Υγείας, είτε ακόμη και στο Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.

                         

 

 

Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

 

Share This Post | Μοιραστείτε αυτο το αρθρο

You must be logged in to post a comment Login