Sinogeorgos - ©Mynima-Hellas.com

Δ. Σουλιώτης : Σας ζητώ να συμπαρασταθείτε και να υπερασπιστείτε τους διωκόμενους δημοτικούς συμβούλους απο τον Δήμο Ίλιον,

Δ. Σουλιώτης : Σας ζητώ να συμπαρασταθείτε και να υπερασπιστείτε τους διωκόμενους δημοτικούς συμβούλους απο τον Δήμο Ίλιον,
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Δ. Σουλιώτης :

Αγ. Συναγωνιστές. Παρακαλούμε να δώσετε δημοσιότητα στην υπόθεση.

 

Σας ζητώ να συμπαρασταθείτε και να υπερασπιστείτε τους διωκόμενους δημοτικούς συμβούλους απο τον Δήμο Ίλιον,  τους οποίους η vodafone σέρνει στα δικαστήρια, διότι υπερασπίστηκαν τα δικαιώματα των πολιτών.

 

Βάλτε την υπογραφή σας.

 

Προσωπικά υπέγραψα το κείμενο συμπαράστασης. Σας ζητώ να αναρτήσετε και να στείλετε σε φίλους τα επισυναπτόμενα κείμενα.

 

Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς

 

Δ. Σουλιώτης

Πολιικός εξόριστος της δικατατορίας 1967-1974

 

Παρακαλούμε για προώθηση  του συνδέσμου για συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών σε όλες τις επαφές σας.
Η μήνυση της Vodafone κατά των 3 δημοτικών συμβούλων Ιλίου εκδικάζεται στις 20 Δεκεμβρίου και είναι σημαντικό να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ψηφίσματα και υπογραφές συμπαράστασης.
(Επισυνάπτεται και το σχέδιο ψηφίσματος για όσες τυχόν συλλογικότητες δεν έχουν εκδώσει ακόμα)

Για υπογραφη εδω

ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

«Οι διώξεις των πολυεθνικών και των ιδιοκτητών εις βάρος των Δημοτικών Συμβούλων που συμπαραστάθηκαν στο δίκαιο αίτημα της απομάκρυνσης των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, δεν θα περάσει!»

 

Το …………………………………………………………………. στηρίζει τους 4 Δημοτικούς Συμβούλους, Πάνο Κουτσιανά, Γιώργο Σταματόπουλο, Γιώργο Θεοδωρακόπουλο και Νίκο Ξενάκη, που έκαναν το χρέος τους! Το χρέος του Δημοτικού Συμβούλου δεν είναι απλά να παραβρίσκεται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Το χρέος του Δημοτικού Συμβούλου είναι να βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους, να αγωνίζεται έμπρακτα μαζί τους, και να στηρίζει πολιτικά κάθε δίκαιο αίτημα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για θέματα προάσπισης της υγείας της κοινωνίας, όπως αυτό της απομάκρυνσης των κεραιών.

Την άνοιξη του 2014, οι κάτοικοι, οι γονείς και οι μαθητές διαμαρτυρήθηκαν για τη κεραία επί της Δήμητρας 4, που βρισκόταν σε απόσταση 40 μέτρων έξω από 2 σχολικές μονάδες τους. Παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, σύστησαν επιτροπή και απαίτησαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου την έμπρακτη συμπαράστασή του. Αντίστοιχες κινητοποιήσεις είχαν προηγηθεί και σε άλλες 6 γειτονιές ενώ άλλη 1 έγινε και το 2016, στο Δήμο Ιλίου. Με βάση και το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι στήριξαν τις κινητοποιήσεις των κατοίκων. Η κεραία απομακρύνθηκε.

Η Vodafone άσκησε όμως μήνυση, και οι ιδιοκτήτες άσκησαν αγωγή απαιτώντας 206.825,00€ από τον κάθε Δημοτικό Σύμβολο!!! Δηλαδή από τους Πάνο Κουτσιανά, Γιώργο Σταματόπουλο, και Γιώργο Θεοδωρακόπουλο. Οι ιδιοκτήτες συνέχισαν και άσκησαν μήνυση στους Πάνο Κουτσιανά και Νίκο Ξενάκη γιατί διακίνησαν ενημερωτικά φυλλάδια και συνομιλούσαν με τον κόσμο της γειτονιάς. Η Δημοτική Αρχή αρνήθηκε να αναλάβει τα δικαστικά έξοδα των δημοτικών συμβούλων!

Το σχέδιο των πολυεθνικών και των ιδιοκτητών που βάζουν πάνω από την υγεία των πολλών τα κέρδη τους, έχει πολλαπλό στόχο: α) Να εκφοβίσει τους κατοίκους που αγωνίζονται, β) να εξοντώσει οικονομικά τους διωκόμενους, γ) να ποινικοποιήσει την πολιτική παρέμβαση και άποψη. Το σχέδιό τους δεν θα περάσει!

Η ανάγκη ριζικής αλλαγής του θεσμικού πλαισίου είναι επιβεβλημένη, με κριτήριο τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών και όχι τα κέρδη των πολυεθνικών.

  • Καταδικάζουμε κάθε μορφή εκφοβισμού, οικονομικής εξόντωσης και ποινικοποίησης της πολιτικής παρουσίας και άποψης. Τέτοιου είδους ενέργειες που περιορίζουν την ελευθερία του λόγου και τη Δημοκρατία.
  • Συμπαραστεκόμαστε με τη φυσική μας παρουσία στην εκδίκαση των δικών, 03/11 και 20/12/2017.
  • Στηρίζουμε οικονομικά τα έξοδα του δικαστικού αγώνα.

 

Share This Post | Μοιραστείτε αυτο το αρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Mynima Hellas News *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.