©Mynima-Hellas.com

Πάτρα : Καταδικάζουν την επίθεση στη Συρία,ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ,ΤΡΙΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ , ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Πάτρα : Καταδικάζουν την επίθεση  στη Συρία,ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ,ΤΡΙΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  , ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Συνδικάτα και μαζικοί φορείς της πολης των Πατρών , Καταδικάζουν την ιμπεριαλιστική επίθεση , οπως την καγέλουν ,  ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας και Γαλλίας στη Συρία, που προβάλλοντας διάφορα προσχήματα ξαναματοκυλούν τους λαούς, για να ξαναμοιράσουν σύνορα και αγορες, καλούν σε δυναμικό και μαχητικό συλλαλητήριο, την Τρίτη 17 Απρίλη 2018 ωρα 19 μπροστα στο Ερτουπαλληλικό Κέντρο της Πάτρας  .Οι   βομβαρδισμοί  πραγματοποιήθηκαν , οπως καταγέλουν  τα συνδικάτα ,  με τη στήριξη και ανοχή της υπόλοιπης λυκοσυμμαχίας των ΝΑΤΟ-ΕΕ και των εθνικών κυβερνήσεων που υποκρίνονται τους Πόντιους Πιλάτους, ανοίγοντας το δρόμο για τη νέα σφαγή.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνάδερφοι/ισσες,

Το σωματείο μας καταγγέλλει την επίθεση που προχώρησαν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις των ΗΠΑ – Βρετανίας – Γαλλίας, με αφορμή δήθεν τη χρήση χημικών όπλων. Να γίνει ξεκάθαρο ότι αυτή η επίθεση γίνεται για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στις πηγές ενέργειας και στις αγορές.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, είναι υπόλογες σε αυτή την επίθεση καθώς έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν γη και ύδωρ, αφήνοντας να υπάρχουν ΝΑΤΟΪΚΕΣ βάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από τις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις. Είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε να βροντοφωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ:

·         Έξω οι ΝΑΤΟΪΚΕΣ βάσεις από την Ελλάδα

·         Να επιστρέψουν άμεσα όλοι οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων

·         Αποδέσμευση τώρα από ΝΑΤΟ και ΕΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7:00 μμ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣE ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ⇓
Το σωματείο εργατοϋπαλλήλων σε εμπορικές επιχειρήσεις και παροχής υπηρεσιών Ν. Αχαΐας καταγγέλει το νέο έγκλημα των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ, Μεγάλης Βρετανίας και Γαλλίας που τα ξημερώματα του Σαββάτου εξαπέλυσαν επίθεση με πυραύλους ενάντια στη Συρία, βάζοντας κυριολεκτικά βόμβα  στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Η επίθεση αυτή βασίστηκε όπως και στο πρόσφατο παρελθόν σε διάφορα προσχήματα που δε μπορούν να κρύψουν τις πραγματικές αιτίες. Πραγματικός λόγος της επίθεσης είναι ο ανηλεής και χωρίς τέλος ανταγωνισμός των μακελάρηδων των λαών για τον έλεγχο ενεργειακών κόμβων, των αγορών και των δρόμων μεταφοράς.

Η έναρξη των βομβαρδισμών γίνεται με τη στήριξη και ανοχή της υπόλοιπης λυκοσυμμαχίας των ΝΑΤΟ-ΕΕ και των εθνικών κυβερνήσεων που υποκρίνονται τους Πόντιους Πιλάτους, ανοίγοντας το δρόμο για τη νέα σφαγή.

 

Οι Ιμπεριαλιστές Τη Γη Ξαναμοιράζουν

Με Των Λαών Το Αίμα Τα Σύνορα Χαράζουν

 

Με την επίθεση των ΗΠΑ-Βρετανίας-Γαλλίας περνάμε σε νέα φάση κλιμάκωσης των ανταγωνισμών στην περιοχή, αλλά και γενικότερα, καθώς συγκεντρώνονται τεράστιες στρατιωτικές δυνάμεις, από όλες τις μεριές του κόσμου, με το δάχτυλο στη σκανδάλη.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που μιλά για την Ελλάδα ως «πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας» τη στιγμή που μας βάζει στη μέση του κυκλώνα. Είναι ψέμα ότι η Ελλάδα δε συμμετέχει στο ιμπεριαλιστικό έγκλημα όταν η Κυβέρνηση έχει κάνει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι για τα αεροπλανοφόρα και την αρμάδα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Όταν συνεργάζεται με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ. Όταν η Τουρκία έχει ήδη εισβάλλει σε Κύπρο και Συρία και μπαινοβγαίνει στο Αιγαίο στηριζόμενη στην ανοχή των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ που έχουν σβήσει τα σύνορα στο Αιγαίο και θέλουν να την αξιοποιήσουν εναντίον της Ρωσίας. Η στάση των Ελληνικών Κυβερνήσεων υπέρ των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ εξυπηρετεί τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους της Ελλάδας που σαν κοράκια περιμένουν τα συμβόλαια που θα βγουν μετά την καταστροφή και τη δολοφονία των λαών.

 

Η πολιτική τους γεννά Φτώχεια-Πολέμους-Προσφυγιά

 

Άμεση συνέπεια της γενίκευσης του πολέμου θα είναι ο νέος μαζικός ξεριζωμός χιλιάδων ανθρώπων από τα σπίτια τους. Το νέο κύμα προσφύγων, για το οποίο υποκριτικά μιλάνε αυτοί που το προκαλούν. Η συμμετοχή της Ελλάδας στο νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα είναι κίνδυνος για τον λαό με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τώρα ξεσηκωμός! Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα με τους υπόλοιπους λαούς. Αντίθετα, μας ενώνει όλους η ανάγκη να αντιπαλέψουμε τον κοινό εχθρό, τους μονοπωλιακούς ομίλους, τα κέρδη τους, το σύστημά τους!

 

Ούτε Γη Ούτε Νερό Στους Φονιάδες Των Λαών!

•  Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου! η βάση της Σούδας που αποτελεί στρατηγικό κέντρο για τα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

•  Να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων,

•   Αποδέσμευση της χώρας μας απ’ το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

 

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

7μμ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΙΔ. ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Ν.Π.Ι.Δ. Ν. ΑΧΑΪΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Π. ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Σ.Ν.Ι.Ε.

Καραϊσκάκη 162 – 3ος όροφος,  Τηλ: 2613015765 – 6977600763 – 6956321648

E-mail:  ergazomenoi.idiwtikhs.ygeias@gmail.com
Πάτρα,  14 / 04/ 2018

Ξεσηκωμός! Όλοι στους Δρόμους! Ούτε Γη Ούτε Νερό Στους Φονιάδες Των Λαών!

Το πρωί του Σαββάτου οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις των ΗΠΑ-Βρετανίας-Γαλλίας εξαπέλυσαν επίθεση ενάντια στη Συρία, βάζοντας κυριολεκτικά βόμβα στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Γίνεται με τη στήριξη και ανοχή της υπόλοιπης λυκοσυμμαχίας των ΝΑΤΟ-ΕΕ και κυβερνήσεων που υποκρίνονται τους Πόντιους Πιλάτους, ανοίγοντας το δρόμο για τη νέα σφαγή.

Οι Ιμπεριαλιστές Τη Γη Ξαναμοιράζουν! Με Των Λαών Το Αίμα Τα Σύνορα Χαράζουν!

Πραγματικός λόγος της επίθεσης είναι ο ανηλεής ανταγωνισμός των μακελάρηδων των λαών για τον έλεγχο των πηγών ενέργειας, των αγορών και των δρόμων μεταφοράς. Έλεγχος που προϋποθέτει «φιλικά» καθεστώτα ή χάος, όπως είδαμε στη Λιβύη και στο Αφγανιστάν.

Με την επίθεση των ΗΠΑ-Βρετανίας-Γαλλίας περνάμε σε νέα φάση κλιμάκωσης των ανταγωνισμών στην περιοχή, αλλά και γενικότερα, καθώς συγκεντρώνονται τεράστιες στρατιωτικές δυνάμεις, από όλες τις μεριές του κόσμου, με το χέρι στη σκανδάλη.

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που μιλά για την Ελλάδα ως «πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας» τη στιγμή που μας βάζει στη μέση του κυκλώνα. Είναι ψέμα ότι η Ελλάδα δε συμμετέχει στο ιμπεριαλιστικό έγκλημα όταν η Κυβέρνηση έχει κάνει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι για τα αεροπλανοφόρα και την αρμάδα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Η βάση της Σούδας αποτελεί στρατηγικό κέντρο για τα σχέδια τους. Όταν συνεργάζεται με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ. Όταν η Τουρκία έχει ήδη εισβάλλει σε Κύπρο και Συρία και μπαινοβγαίνει στο Αιγαίο στηριζόμενη στην ανοχή των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ που έχουν σβήσει τα σύνορα στο Αιγαίο και θέλουν να την αξιοποιήσουν εναντίον της Ρωσίας. Η στάση των Ελληνικών Κυβερνήσεων υπέρ των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ εξυπηρετεί τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους της Ελλάδας που σαν κοράκια περιμένουν τα συμβόλαια που θα βγουν μετά την καταστροφή και τη δολοφονία των λαών.

Η Πολιτική Τους Γεννά Φτώχεια-Πολέμους-Προσφυγιά!

Άμεση συνέπεια της γενίκευσης του πολέμου θα είναι ο νέος μαζικός ξεριζωμός χιλιάδων ανθρώπων από τα σπίτια τους. Το νέο κύμα προσφύγων, για το οποίο υποκριτικά μιλάνε αυτοί που το προκαλούν.

Η συμμετοχή της Ελλάδας στο νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα είναι κίνδυνος για τον λαό με απρόβλεπτες συνέπειες. Οι εργαζόμενοι της Ελλάδας τώρα πρέπει μαζικά να ορθώσουν μέτωπο ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ που δολοφονούν λαούς, αλλάζουν τα σύνορα, οδηγούν ολόκληρες χώρες και περιοχές στο χάος και την καταστροφή για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων. Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Γιουγκοσλαβία, Ουκρανία…

Φονιάδες των Λαών – Για τα Κέρδη των Καπιταλιστών

Τώρα Ξεσηκωμός για να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου.

Τώρα Ξεσηκωμός για να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων.

Τώρα Ξεσηκωμός για την αποδέσμευση της χώρας μας απ’ το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Αγωνιζόμαστε Ενάντια Στην Εκμετάλλευση Και Τον Ιμπεριαλιστικό Πόλεμο.

Αγωνιζόμαστε Για Την Τελική Νίκη Των Λαών.

ΌΛΟΙ την Δευτέρα 16 Απριλίου στις 7:30μ.μ. στη σύσκεψη

σωματείων και φορέων στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας

ΌΛΟΙ την Τρίτη 17 Απριλίου στις 7:00μ.μ. στο συλλαλητήριο

σωματείων και συνδικάτων στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας

Share This Post | Μοιραστείτε αυτο το αρθρο

You must be logged in to post a comment Login