©Mynima-Hellas.com

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο γήπεδο ΕΑΠ στην Πάτρα 20-5-2019

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο γήπεδο ΕΑΠ  στην Πάτρα  20-5-2019
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Στην Πάτρα σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας , Κυριάκος Μητσοτάκης , πολιτική ομιλία στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στη συμβολή των οδών Θράκης και Φαβιέρου .

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας , Κυριάκος Μητσοτάκης , σύμφωνα με πληροφορίες έρχεται να στηρίξει τον υποψήφιο και εκλεχτό της Νέας Δημοκρατίας υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας , κ. Φαρμάκη , καθώς επίσης τον εταίρο υποψήφιο για το δημαρχιακό θώκο , που στηρίζει , η Νεα Δημοκρατία ,για τον δήμο Πατρέων κ. Νικο Παπαδημάτο , ιατρό στο επάγγελμα , στο δημόσιο σύστημα υγείας , στο Γενικό κρατικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» .

Στην αποψινή ομιλία του,στην ΕΑΠ , σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες , ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης , θα δώσει το σύνθημα για την «αλλαγή σελίδας» στη Δυτική Ελλάδα και σε ολη τη χώρα . Απο το κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ, ο κ. Μητσοτάκης θα στειλει μήνυμα , πολιτικής αλλαγής στην Ελλάδα και την περιφέρειά .

Η η συγκέντρωση είναι στις 7μμ σήμερα , απόγευμα Δευτέρας , στο Γήπεδο ΕΑΠ .

Με αφορμή την επίθεση αγνώστων,ξημερώματα Κυριακής και τις καταστροφές καταστημάτων στο κέντρο της Πάτρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος, εκανε την ακόλουθη δήλωση στα sosial media :
«Η καταδρομική επίθεση τα ξημερώματα, που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση εκτεταμένων καταστροφών σε επιχειρήσεις του κέντρου της πόλης, υπενθύμισε σε όλους πως δυστυχώς οι γνώστοι- άγνωστοι που λυμαίνονται ένα μεγάλο τμήμα στην καρδιά της Πάτρας, μπορούν να δρουν ανενόχλητοι.
Δεν μπορούμε να μην σταθούμε στην αδυναμία της δημοτικής αρχής που επί 5 χρόνια δεν μπορεί να πάρει στην κατοχή της τον χώρο του πρώην παραρτήματος που της ανήκει! Δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε διάφορα άτομα να μετατρέπουν την περιοχή σε άνδρο τους και τον συγκεκριμένο χώρο σε κρυσφύγετό τους.
Αλήθεια, πως αισθάνονται αυτοί οι «κύριοι» όταν ολοκληρώνουν το καταστροφικό τους έργο, υλοποιούν τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουν με αυτό τον τρόπο και βοηθούν την πόλη που τους φιλοξενεί; 
Εμείς ως «Πάτρα Ενωμένη», μετά τη νικηφόρα εκλογική αναμέτρηση, δεσμευόμαστε πως στους άμεσους στόχους μας θα είναι η επιστροφή του χώρου στο Δήμο και η δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου πολιτισμού και ιστορίας του φοιτητικού κινήματος, όπως είχε προτείνει ο αείμνηστος αντιδήμαρχος Δημήτρης Αθανασίου, από τους πρωτοπόρους της φοιτητικής εξέγερσης στην Πάτρα, κατά της Δικτατορίας».

Επίσης σήμερα , πολιτική συγκέντρωση πραγματοποιεί , σήμερα Δευτέρα στις 7:30 μμ το ΚΚΕ , με ομιλητές τόν Δήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο Κωστα Πελετίδη , τον βουλευτη Αχαΐας και υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας ,Νικο Καραθανασόπουλο , την υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφια Ευρωβουλευτίνα κ. Ηρα Κουρή , στην πλατεια της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα .

Η Τοπική Επιτροπή Αχαϊας του ΚΚΕ , καλεί το λαϊκό κόσμο, που παλαιότερα είχε στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, κάθε άνθρωπο που θεωρεί τον εαυτό του αριστερό, προοδευτικό, να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, ψηφίζοντας Πελετίδη στην Πάτρα, Καραθανασόπουλο στην Περιφέρεια και δίνοντας δύναμη στο ΚΚΕ, στο ψηφοδέλτιό του στις ευρωεκλογές.

Γι αυτό λέμε: Δεν ψάχνουμε για διαφορές! Κάνουμε την πραγματική διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού.

Επισης στο Αγρίνιο θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ,
19:30 – Πλατεία Δημοκρατίας , σήμερα Δευτέρα 20-5-2019

Share This Post | Μοιραστείτε αυτο το αρθρο

You must be logged in to post a comment Login