Περισσότερες από 10 νέες καταγγελίες για κακοποίηση κοριτσιών σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Περισσότερες από 10 νέες καταγγελίες για τη «μακρόχρονη εγκληματική δράση» του πρώην ντράμερ του γνωστού συγκροτήματος «Πυξ Λαξ» για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών έχουν τεθεί πλέον στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του ήδη καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για κατ΄εξακολούθηση τέλεση γενετήσιων πράξεων σε βάρος ανήλικης από το 2011 έως το 2013, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 6 έως 8 ετών, έχουν προκύψει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, που διενεργείται περισσότερες από 10 νέες περιπτώσεις, με παρόμοιες καταγγελλόμενες πράξεις, ενώ πέντε κοπέλες έχουν ήδη καταθέσει μήνυση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις καταγγέλλουσες αναφέρει: «Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών εγώ ο Γ. Γ. ( σ.σ εννοεί τον εγκαλούμενο) και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια αυτή ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο «για το κατούρημα στη θάλασσα», βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο. Εκείνη τη στιγμή ταράχτηκα, ένιωσα αμήχανα χωρίς να καταλάβω το λόγο καθώς δεν μπορούσα να αντιληφθώ γιατί κάποιος να σε πιάσει σε εκείνο το σημείο. Ύστερα από το συμβάν βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω.

Την επόμενη χρονιά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα (…) βρισκόταν και πάλι εκεί, στο ίδιο σημείο. Τον έβλεπα να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν «να παίζει» μαζί τους. Αυτό που μου έκανε ο μηνυόμενος με τάραξε. Για αυτό έρχομαι μπροστά και καταθέτω τα όσα συνέβησαν ώστε να μην πέσει κανένα άλλο κορίτσι θύμα του, έχοντας πλέον πλήρη συνείδηση του ότι αυτό που υπέστην από τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι σοβαρό αδίκημα…»

Σε άλλη καταγγελία αναφέρεται: «Τον μηνυόμενο Γ. Γ. η οικογένειά μου τον γνώριζε χρόνια, καθώς ήταν γείτονας (…) Όταν άρχισε η νέα σχολική χρονιά πήγα δύο φορές σε παιδοψυχολόγο για να με βοηθήσει. Πολλές φορές αυτός ερχόταν να πάρει τις κόρες του από το σχολείο και ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν μήπως μου έλεγε να πάρει μαζί κι εμένα να με γυρίσει, γιατί μέναμε κοντά. Οι γονείς μου δε με άφησαν να ξαναπάω στο σπίτι τους και η μητέρα μου πάντα μου έλεγα να μην περνάω ούτε απέξω. Εκείνο το καλοκαίρι φιλοξενούσα και την (…) η οποία έμενε τότε στο εξωτερικό και ερχόταν και έμενε μαζί μας κάθε καλοκαίρι.