©Mynima-Hellas.com

Πατρα- ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨ :12η Νοέμβρη 2015 – 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Πατρα- ΣΩΜΑΤΕΙΟ    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ   ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨  :12η Νοέμβρη 2015 – 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨
ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ¨
ΤΑΧ. ΔΝΣΗ: ΤΣΕΡΤΙΔΟΥ 1. Τ.Κ.26335. ΤΗΛ.2613601987. FAX.:2613601986.
E-MAIL:Somippok@otenet.gr http://www.somippok.blogspot.com

ΑΡΙΘΜ.ΕΓΚΡ.117/85

Αριθμ. Πρωτ:………..453.
Πάτρα………….10.11.15. ΠΡΟΣ: Oλα τα Μέλη του Σωματείου μας.

12η Νοέμβρη 2015 – 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΟΙ στον ΑΓΩΝΑ για τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ k΄ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Που ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ από την ΝΕΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10:30 πμ ΜΠΡΟΣΤΑ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Συναδέλφισσες k΄ Συνάδελφοι

Ακόμη  μια  φορά βρισκόμαστε μπροστά στον μονόδρομο των ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ,  σε κινητοποιήσεις για να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις μας και να διαμαρτυρηθούμε για την σκληρή και αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, πού αυτήν την φορά δυστυχώς ασκείται  από τους πάλαι ποτέ αντιμνημονιακούς,  απ’  αυτούς που αλλά έλεγαν προεκλογικά και άλλα πράττουν, απ’ αυτούς που έλεγαν ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος έξω από τα μνημόνια και που δυστυχώς εφαρμόζουν μνημόνια, μνημονιακές πολιτικές που σ΄ αυτήν την φάση:
φέρνουν αλλαγές στα Συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα. Αλλαγές προς το δυσμενέστερο με αυξήσεις στο χρόνο εργασίας, αυξήσεις στα όρια ηλικίας και ταυτόχρονα μεγάλες περικοπές στις συντάξεις που τείνουν να γίνουν προνοιακά επιδόματα και το χειρότερο μεγάλη αβεβαιότητα για την τύχη τους και την προοπτική τους.
φέρνουν αλλαγές προς το δυσμενέστερο  στα μισθολογικά μας, όπου μέσα από το νέο μισθολόγιο, την φοροκαταιγίδα που έρχεται με την παράλληλη κατάργηση του αφορολογήτου, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών κλπ μειώνουν περαιτέρω και μάλιστα δραματικά το εισόδημά μας.
φέρνουν αξιολογήσεις και υποχρεωτικές μετατάξεις-μετακινήσεις και νέο βαθμολόγιο που  δυστυχώς θα είναι  ξεκομμένο από την μισθολογική μας εξέλιξη.
φέρνουν νέα δυσβάσταχτα μέτρα σε όλη την ελληνική κοινωνία, μέτρα που φτωχοποιούν περαιτέρω την Ελληνική Κοινωνία.

Την 12η του Νοέμβρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και για την κατάσταση που βιώνουμε στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, για την Εγκατάλειψη του Δημόσιου Τομέα Υγείας, όπου η Yποχρηματοδότηση και η Υποστελέχωση του έχει οδηγήσει τα Δημόσια Νοσοκομεία ένα βήμα πριν από το BLACK AOUT.
Μ΄ αυτήν μας την ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, εκφράζουμε παράλληλα την ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ μας και την ΑΝΤΙΘΕΣΗ μας για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο μας, το οποίο δυστυχώς έχει αφεθεί στην τύχη του. Κανένας δεν φροντίζει για την Ασφάλεια του Προσωπικού, κανένας δεν φροντίζει για την καλύτερη οργάνωση –στελέχωση και λειτουργία των υπηρεσιών του, κανένας δεν ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη και την προοπτική του κάτι που διακυβεύεται έντονα το τελευταίο διάστημα με την μείωση των εφημεριών του και όχι μόνον.

Απέναντι λοιπόν σ’  αυτά τα μέτρα που δεν είναι και τα μόνα, σ΄ αυτήν την κατάσταση που όλοι βιώνουμε, στην εγκατάλειψη του Νοσοκομείου μας και ιδιαιτέρως την χαώδη κατάσταση που επικρατεί και την αδιάφορη στάση των αρμοδίων να την αντιμετωπίσουν, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ να ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΤΕ και να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ:
Τόσο στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 12ης του Νοέμβρη.
Όσο και στην σχετική ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, την ημέρα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ,
στις 10:30 πμ, μπροστά στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ
Δ Ι Ε Κ Δ Ι Κ Ω Ν Τ Α Σ

Κατοχύρωση και διεύρυνση του δημόσιου-κοινωνικού και αναδιανεμητικού ασφαλιστικού συστήματος με διατήρηση των συνταξιοδοτικών παροχών.
Νέο μισθολόγιο με αποκατάσταση των απωλειών και ακώλυτη μισθολογική- βαθμολογική εξέλιξη. Επανακατάταξη στα μισθολογικά κλιμάκια όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο με άμεσο «ξεπάγωμα» των μισθών.
Άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την επαρκή στελέχωση των Νοσοκομείων και ιδιαιτέρως του Νοσοκομείου μας που στενάζει κάτω από τις μεγάλες ελλείψεις, σε όλες του τις ειδικότητες. Αύξηση της χρηματοδότησης και διατήρηση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα τους.
Σωστή στελέχωση-οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας.
Καθιέρωση δίκαιου και αξιοκρατικού συστήματος επιλογής προϊσταμένων.
Διατήρηση υπό δημόσιο έλεγχο όλων των στρατηγικών τομέων της ελληνικής Οικονομίας.
Αποτροπή της εκποίησης του δημόσιου πλούτου.
Ανατροπή της άδικης και ταξικής, σε βάρος των εργαζομένων και των αδύναμων στρωμάτων, φορολογίας, με την άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη μείωση των αυξημένων συντελεστών ΦΠΑ και την καθιέρωση ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος.
Διασφάλιση της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς– Κατάργηση παλαιών και νέων μνημονίων.

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ λοιπόν

Τόσο στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 12ης του Νοέμβρη.
Όσο και στην σχετική ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, την ημέρα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ, στις 10:30 πμ, μπροστά στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ.

Δ.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ¨ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ¨

Share This Post | Μοιραστείτε αυτο το αρθρο

You must be logged in to post a comment Login